Červenec 2011

Dnes oslavuje Jo a Harry!!!

31. července 2011 v 19:33 | Casion |  J.K.Rowlingová
Dnes 31.7. je veľmi významný deň pre všetkých fanúšikov Harry Pottera!!!
Narodeniny totiž oslavujú hneď dve veľké celebrity...

Tou prvou je svetoznáma spisovateľka a autorka kníh o mladom čarodejníkovi - J.K. Rolwingová!!! Ktorej vďačíme za sedem kníh o Harrym a jeho priateľoch i nepriateľoch! Jo dnes oslavuje už svoje 46. narodeniny!!!

Lemonade Mouth

31. července 2011 v 8:56 | Casion |  piesne
Tu sú dve pesničky z filmu Lemonade Mouth, možno ste niekto videli, je to vlastne muzikál... Páči sa mi hlavne tá druhá, aj keď je krátka, ale fakt dobrý text aj melódia... Avšak aj táto prvá pesnička je pekná...
Dúfam, že sa vám budú obidve páčiť...
Casion


Nominácie na Teen Choice Awards 2011

30. července 2011 v 9:18 | Casion |  Harry Potter

Oznámeny byly nominace na letošní ceny Teen Choice Awards. Nominován byl jak samotný film,tak i herci a to Dan Radcliffe a Emma Watson.Slavnostní předávání cen se uskuteční 7.srpna.

Ja osobne im moc držm palce a dúfam, že to vyhrajú!


Dary smrti 2 - 834,582 miliónov!

29. července 2011 v 9:37 | Casion |  Harry Potter
Film Harry Potter a Relikvie smrti: část II. si za deset dní promítání v kinech vydělal celosvětově už neuvěřitelných 834,582 milionu dolarů a v současné chvíli je už na 27.místě v historických tabulkách! Částku mimochodem tvoří 274,182 milionu dolarů z USA a Kanady a 560,4 milionu dolarů ze zbytku světa! Poslední film série si během deseti dní promítání dokonce už vydělal více než třetí Vězeň z Azkabanu (v této chvíli na 32.pozici v historických tabulkách), který si vydělal "pouhých" 796,7 milionu dolarů (za 178 dní v kinech)... Každopádně, miliarda dolarů je už opravdu velmi blízko!

Prechod do ,,núdzového" režimu

27. července 2011 v 9:59 | Casion |  Blog
zdravím vás priatelia!!! mám pre vás dôležitý, avšak nie práve najlepší oznam, takže si toto prosím vás prečítajte celé!
pokúsim sa byť stručná...
náš notebook má v sebe vírus, takže sa nedá ani zapnúť a na PC mi ide internet strašne pomaly... pridanie článkov a obehnutie SB mi trvá aj dva krát tak dlho ako normálne...
preto som sa rozhodla rejsť do takého ,,núdzového" režimu - dočasne, kým sa situácia nevyrieši budem obiehať iba tie SB, ktoré budúú obiehať aj mňa a aod ktorých si nájdem na blogu komentár...
viem, že to nie je najlepšie riešeie, ale ušetrí mi to vážne dosť času...
dúfam, že to pochopíte a budete mať so mnou strpenie...
Casion


Severus vs Minerva - animka

25. července 2011 v 11:36 | Casion |  Harry Potter
Toto je vážne suprová animka zo scény, keď Severus bojuje proti McGonagallovej vo Veľkej sieni...
Všimli jste si, že Severus zneškodnil Carrow je? Zadní oblouk ... Je to hrdina! Než přišroubované, a ještě vlastně chrání celý schooland zejména Minerva!
zdroj:maryka13.blog.cz

Niekoľko strán z knihy Posledné štyri istoty

24. července 2011 v 9:55 | Casion |  Ľavá ruka Boha
Máte záujem o prečítanie si niekoľkých strán z knihy Posledné štyri istoty???
Tak to ste na správnom mieste...
Na tejto stránke nájdete niekoľko stránok. Aj keď pokiaľ sa chcete nechať tou knihou prekvapiť, tak to radšej nečítajte :D
Casion


Dnes oslavuje Dan!

23. července 2011 v 18:43 | Casion |  Harry Potter
Dnes 23.7. 2011 oslavuje herec Daniel Radcliffe svoje 22. narodeniny! Poznáme ho hlavne ako Harry Pottera, no účinkuje aj v iných filmoch a muzikáloch... Najnovšie ho môžeme vidieť vo filme Žena v čiernom (Woman in Black).
Želám mu všetko najlepšie, veľa šťastia, zdravia, hereckých úspechov...

Gratulujem!


Úryvok z knihy Posledné štyri istoty

23. července 2011 v 17:02 | Casion |  Ľavá ruka Boha
Úryvok z knihy Posledné štyri istoty (pokračovanie knihy Ľavá ruka Boha).

Obe knihy od Paula Hoffmana

23. července 2011 v 7:55 | Casion |  Ľavá ruka Boha
Toto je pekný obrázok oboch kních od Paula Hoffmana - Ľavá ruka Boha a Posledné štyri istoty...


11 fotiek z natáčania Darov smrti 2

22. července 2011 v 14:15 | Casion |  Harry Potter
Tu je jedenásť skvelých fotiek z natáčania Darov smrti 2! Okrem zaujímavých scén, tu máte jednu z mála príležitostí vidieť smejúceho sa majstra elixírov Severusa Snapea! Je vidno, že to je mimo natáčania :D ale vo filme by to bol poriadny šok, určite by som to uvítala =D


Anotácia knihy Posledné štyri istoty

22. července 2011 v 8:04 | Casion |  Ľavá ruka Boha
Tu je anotácia - krátka charaktristika, knihy Posledné štyri istoty. Základné informácie som už zverejňovala a nájdete ich na tomto mieste.



















Dátum vydania knihy Posledné štyri istoty

21. července 2011 v 18:02 | Casion |  Ľavá ruka Boha
Takže našla som nové informácie o knihe Posledné štyri istoty, čo je druhé pokračovanie knihy Ľavá ruka Boha.
Nebol známy presný dátum, kedy kniha výde, hovorilo sa o konci augusta alebo začiatku septembra.
Teraz sa na internete objavil dátum - 16.8.2011 čo je o dosť skôr, ako predpokladalo, čo je len dobre.



HP plagáty v časopise In

21. července 2011 v 13:11 | Casion |  Harry Potter
V slovenskom časopise In (momentálne najnovšie číslo) sa objavilo 8 plagáto z HP! Veľkosť plagátu je bežná A4 a na plagátoch sú Harry, Ron, Hermiona, Harry vs Voldemort, Voldemort, Belatrix, Draco a Severus ♥.
Presnekované plagáty nájdete v tomto článku...


Alan Rickman - filmografia

21. července 2011 v 10:04 | Casion |  HP Herci a postavy
Toto je filmografia Alana Rickmana, môjho najobľúbenejšieho herca:
  • 2011 Harry Potter a Relikvie smrti 2
  • 2010 Alenka v říši divů
  • 2010 Harry Potter a Relikvie smrti 1
  • 2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
  • 2007 Harry Potter a Fénixův řád
  • 2007 Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Steet - soudce Turpin
  • 2007 The Villa Golitsyn - Willy
  • 2006 Harry Potter a Fénixův řád - prof. Severus Snape
  • 2006 Parfém: Příběh vraha - Richis
  • 2005 Harry Potter a Ohnivý pohár - Profesor Severus Snape
  • 2005 Snowcake - Alex Hughes

The Rasmus - First Day Of My Life

20. července 2011 v 19:42 | Casion |  piesne
Táto pesnička je od skupiny The Rasmus a volá sa The First Day Of My Life - Prvý deň v mojom živote... je to také dosť rockowé možno až trochu metal, ale konkrétne tento song sa mi páči... hlawne ten refrén a začiatok =D
Casion



Halt - životopis

20. července 2011 v 7:48 | Casion |  Postavy
Tak a tu je krátky popis o tom, kto je vlastne Halt z Hraničiarovho učňa.



,,Heslá" k hraničiarskym koňom

19. července 2011 v 11:16 | Casion |  Hraničiari
Hraničiarske kone sú výnimočné a vďaka skvelému výcviku sa nejadú ukradnúť. Viac o nich sa dozviete tuna.
V tomto článku sú tri ,,heslá" k hraničiarskym koňom, viac ich zatiaľ nie je známych.



Nová fotka - Will Moseley

19. července 2011 v 9:48 | Casion |  Pevensie
Will Moseley, ktorý v Narnii stvárnil Petra nafotil photoshot a na internet sa dostala táto fotka od Nicka Stevense. Vyzerá na nj vážne hodne dobre.
http://williamgallery.org/albums/photoshoots/2005/nickstevens/normal_001.jpg

Moje animácie - knihy

18. července 2011 v 14:14 | Casion |  Knihy HU
Urobila som štyri animácie s témou Hraničiarov učeň. Sú na nich obaly kníh, postupne, tak ako idú za sebou v sérii (prvých desať). V tej poslednej je aj obrázok Willa a strieborný list, to sa k tomu celkom hodí...